23. september 2019

NorCRIN brukermøte

Sted: Værnes, Trondheim
Arr: NorCRIN

Tid og sted: 23. september, kl. 09.30 – 16.00 på Hotell Scandic Hell (gåavstand fra Værnes flyplass)

Målgruppen er kliniske forskere, forskningsadministrativt personell og ledere i sykehus, organisasjoner som finansierer klinisk forskning og andre som er opptatt av å styrke klinisk forskning i Norge.

Arrangør: NorCRIN, ønsker å være et synlig og relevant nasjonalt nettverk bestående av forskningsinfrastrukturer som skal bidra aktivt til økning av kliniske studier i Norge, og gjenspeile og fortrinnsvis løse utfordringer som kliniske forskere og industrien står overfor. NorCRIN utvikler bl.a. nasjonale prosedyrer for klinisk forskning og standardiserte GCP-kurs (Good Clinical Practice) og bistår med generell forskningsstøtte som bl.a. monitorering og datahåndtering. Partnere i NorCRIN er landets 6 universitetssykehus.

Tema: Brukermøtet har fokus på å høste erfaringer fra forskere som har brukt NorCRIN-nettverket til planlegging av studier som har fått finansiering fra KlinBeForsk, fagsnakk rundt GDPR og utfordringer Legemiddelverket ser i studier med medisinsk utstyr som ikke er CE-merket.

Møtet er gratis, men på grunn av servering ønsker vi at du registrer deg. Se program og påmeldingslenke.

Frist for påmelding til Brukermøte 2019 er 30. august 2019.

Til kalender